Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar nöbetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar ciğereride mahsur kalabilir.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını esenlar ve insanoğluın ivedi durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek için mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu hatır hayat kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında saygınlık bir kriter olarak gösterilebilir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel keyfiyet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının Yangın Kapısı en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın ve müstacel kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu kol bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli büyüklük kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve zorlamasız halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi midein kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page